Velkommen innom ditt caravansenter midt i mellom Østfoldbyene!

Gjennom mer enn 30 år har vi solgt gode ferieopplevelser på hjul til det norske folk.
Det har gitt oss en unik erfaring og kompetanse på området, – og ikke minst mange gode kunderelasjoner.

Og nettopp å kunne tilby et produkt som omfavner god oppfølging og service er helt grunnleggende for oss.

Vi fører kun kjente merker og kan tilby et bredt utvalg av nye og brukte campingvogner og bobiler i alle prisklasser.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til rimelige priser i butikken. Og de gode rådene får du på kjøpet!

Velkommen innom ditt caravansenter midt i mellom Østfoldbyene!

 

 

Våre merker

Siste fra Facebook

Vi kjører utvidet åpningstider og ekstra gode tilbud torsdag, fredag og lørdag denne uken. Velkommen :-) Torsdag 0900 - 1800 Fredag 0900 - 1800 Lørdag 1000 - 1600
God mandag :-) Husk dere kan klikke dere inn på www.williams-caravan.no for og se alt vi har å by på :-)
Kjørevogner selger som aldri før om dagen :-) Og moover blir mer og mer aktuelt for å gjøre campingturen smidig både på campingplasser og ute i det fri. Sjekk denne inspirasjonsvideoen fra Truma. Vi på Williams kan levere disse på alt av campingvogner vi leverer!
https://www.youtube.com/watch?v=ET-e1p7McHE Denne flotte Dethleffs Esprit står klar i utstillingshallen for visning. Husk vi har oppe fra 10.00 til 14.00 i morgen :-) God helg!
https://www.finn.no/car/mobilehome/ad.html?finnkode=112436867&fks=112436867 Williams har noen få 2017 modeller bobiler på lager igjen, som vi kjører ekstra gode tilbud på. Se f.eks denne spreke Globebus I 7 GT som er smalere enn en tradisjonel bobil som passer perfekt til trange Europeiske småveier. Flott bobil til under 1 million! Og husk, vi lagrer den inne for deg frem til våren :-)
Dethleffs har alltid vært kjent for å tenke nytt og alternaivt. Her er en liten video av et spennende prosjekt med en elektrisk bobil og solcelle som de tester ut :-) Del gjerne om dere synes dette er spennende :-)
Og her er ukens campingvogn. Spar over 80 000,- i forhold til ny prisliste på denne ubrukte luksusvognen. Fortsatt vinter? Slapp av, vi lagrer den inne for deg frem til våren :-) https://www.finn.no/car/caravan/ad.html?finnkode=112261892&fks=112261892

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies