WILLIAMS CARAVAN AS web

 

 

Velkommen innom ditt caravansenter midt i mellom Østfoldbyene!

 

Perry & Williams Caravan AS holder til i splitter nye lokaler i Mosseveien 60 i Råde.

Her har vi et komplett senter der vi har over 100 enheter innendørs.

Vi har det største utvalget av campingvogn mellom Oslo og Grebbestad!

Med kompetanse siden 70 tallet har vi den erfaringen som teller for at våre kunder skal få utnyttet produktene sine maks og føle seg vel ivaretatt av sin forhandler. 

Hos oss kan du drømme deg bort mellom alle de flotte bobilene og campingvognene eller i vår over 600 kvm utstyrsbutikk. 

Vi har 6 steltplasser tilgjengelig med strøm, vann, dusj/toalett og en egen tømmestasjon for toalett og spillevann. 

Perry & Williams Caravan har alt på et sted! 

Velkommen til oss langs E6 i Råde!Siste fra Facebook

Det er ikke for seint å skaffe seg ny vogn eller bobil til ferien! Vi har nå fått inn en ny 2019 modell Hobby DeLuxe 545 KMF! Fantastisk familievogn som både kan brukes til kjøring og som fastliggervogn! Og kanskje det beste med hele vognen? - badet!! Med eget dusjkabinett! ???? Denne til under 300.000,- Vi har denne, og mange andre modeller utstilt innendørs i svale lokaler, og har selvfølgelig kjølige forfriskninger til dere! Uansett om dere skal ha campingvogn eller bobil så er det mulighet for at deres nye eventyr starter hos oss! Vi er åpent fra 10-15 i morgen Lørdag! Vi ses ??????
Vi har mye fint inne nå, om du er på jakt etter Kjørevogn eller store bobiler, nytt eller brukt, vi har utvalget???? Kom til oss for å ta en titt, vi har også Kabe på vei inn til oss. Hjelp oss å del dette så gir vi bort to slike kule stoler til en av dere som liker siden vår. Vinneren trekkes lørdag den 27/6 #bobilbygda
Vi er på plass i morgen fra 10-15, vi har stort utvalg av campingvogner og bobiler, vår utstyrsbutikk er full av ting du trenger til campinglivet ???? Husk vi har gassautomat fylt med AGA gass til kun kr 229,- for bytte 10/11 kg. Velkommen
Vi trenger sommerhjelp / ekstrahjelp i vår utstyrsbutikk . Har du butikkerfaring og interesse for campinglivet? Helst over 18 år, gjerne sertifikat klasse B også ???? Vår butikk holder åpent fra 09-20 så du må kunne jobbe kvelder. Er du interessert så ta kontakt med vår butikk ansvarlige Fleming , send en kortfattet Mail : Fleming.isnes@p-w.no Må påregnes mye lørdagsjobbing også ????

Våre merker

 

 

 

                                                               

 

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern